Jack Russell Terrier // Ufak bir eğitim


Arkadaşlar merhaba Ben Kadir Berkay 16 Yaşımdayım.
Bu videoyu öylesine Eğlence amaçlı çektim köpeğimin pek bir hüneri yok biliyorum şımarık bir şey ama biz onu öyle seviyoruz belki sizde Seversiniz iyi seyirler. (:
.
.
.
Kadir Berkay Kırmızıyüz

38 thoughts on “Jack Russell Terrier // Ufak bir eğitim”

  1. jack russell.. 2 aylıkken almıştım 2 ekimde su anda 5 bucuk aylık erkek adı paşa ilk defa kopek sahıbıyım ve bu ırk bana baya zor geldi ama gittikçe insan alışıyor masum masum bakarken aklından kim bilir ne şeytanlıklar geçiyordur :)))

  2. Video çok basarili umarim devamı gelir 50 günlük jack russell terrier im war evimizde 4 günümüz tuvalet egitimi vermede biraz zorluk çekiyoruz normal mi maşallah cok enerjik yardımcı olurmu sunuz?

  3. Merhaba, 2, buçuk aylık bir jack russel erkek yavrum var sizinkiyle renkleri aynı. Ancak bizim ki çok ısırıyor elimizi ayağımızı hatta hırlıyor bunu yaparken. Böyle devam mı edecek korkutuyor bizi hep böyle olursa diye. Kızıyorum bu sefer masum bakıyor yüzümüze resmen bizi parmağında oynatıyor

  4. 8 yaşında jack Russel terrier türü bir oğlum var 7 kere felan kaçtı bahçemizden koştum kovaladım yarım saat kovaladığım zamanlarda oldu bahçeden dişarı çıkmak istiyor bize alışkın otur diyorum oturuyor kalk diyorum kalkıyor balkonun kapısını açınca yuvasına giriyor çok akıllı fakat bu kaçma alışkanlığı nasıldır bilgi verir misiniz eğitilebilmelik bir durumu varmı?

  5. Şuan karar verme aşamasındayım bu ırktan almak istiyorum bodrum katta bahçeli bir evde oturuyorum ama bahçe sadece bana ait değil jack russel çok hareketli bir köpek gün boyu işte olacağım evde yanlız kalınca sorun yaratırmı vs vs kafamda deli sorular yardımcı olursanız bu konuda net bir karar verme şansım olur belki tşk.

Comments are closed.